Ciclisme
- Redacció / El Vilosell

El Vilosell va acollir una doble cita esportiva de BTT i cursa d’orientació

El dissabte 6 es va viure una jornada completa per la suma de la cursa del circuit de BTT dels Consells Esportius de les Terres de Lleida i la tradicional Rogaine del Vilosell, del Club Ponent Orientació.

Arnalt Tomàs, del club local, durant la Vilosellenca (Foto: Pau Piqué/La Vilosellenca)

Dissabte 6 d'abril va ser una jornada esportiva al Vilosell, que va acollir dues competicions de caire ben diferent. D'una banda, la prova del circuit de BTT dels Consells Esportius de les Terres de Lleida, amb una setantena d'inscrits de totes les edats, entre els quals un grup del Club Ciclista del Vilosell, i també una bona representació de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues.  

El C.C. Vilosell va apostar per incloure la Vilosellenca, com anomenen la prova, al circuit dels Consells Esportius per arribar a un públic més familiar i divers que no pas en competicions de caràcter federat.

Arbeca també compta amb una prova d'aquest circuit de BTT. Serà el proper 21 d'abril. 

D'altra banda, el mateix 6 d'abril es va celebrar la ja tradicional Rogaine del Vilosell del club Ponent Orientació, una cursa d'orientació amb gairebé 200 participants dividits entre la modalitat competitiva i familiar, pensada per a persones que s'iniciaven o que volien prendre-hi part sense la pressió dels resultats.

Segons han informat els organitzadors, va comptar amb més del 50% de participants dones, una xifra rècord. Entre els inscrits hi havia els garriguencs Víctor Sans, que va ser segon en categoria individual, Albert Vilà, 8è, i Felip Gili, 14è. 

El 21 d'abril tindrà lloc la Rogaine dels Bessons, de les Borges Blanques.