Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials F.S., líder en solitari de Divisió d'Honor, busca ampliar la distància amb els rivals

L'equip s'enfronta aquest dissabte amb el C.F.S. Tàrrega. Els de les Garrigues Històriques tenen quatre punts sobre el segon classificat, el F.S. Vinyols, i cinc sobre el rival d’aquest cap de setmana.  

Jugadors i afició maialenca després del partit contra el F.S. Vinyols (Foto: Baró de Maials F.S.)

El Baró de Maials F.S. jugarà aquest dissabte contra el C.F.S. Tàrrega en la 22a jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor. L’equip, que és líder en solitari des què a pricipis d’abril va véncer el F.S. Vinyols, busca ampliar la distància sobre els seus perseguidors. En aquests moments, porta quatre punts al Vinyols i cinc a l’equip de l’Urgell.

Els de les Garrigues Històriques van guanyar el cap de setmana passat al Fraga Futsal (5 a 4) en un matx on van haver de remuntar fins a dues vegades a la primera part, fins que van aconseguir posar-se per davant. Des del club, van agrair el suport de l’afició per acabar sumant els tres punts. 

El final de la lliga a Divisió d’Honor es preveu ajustat. Amb la d’aquest cap de setmana queden cinc jornades, que seran clau per veure qui és el vencedor del torneig de la regularitat. Si tot acaba com ara, el Baró de Maials podria jugar a Tercera Divisió Nacional.