- Redacció / El Soleràs

Roger Barrull guanya per KO el seu primer combat professional de muay thai a l'estranger

El nak muay del Soleràs, que forma part del gimnàs SRK Fight Club, es va imposar a Monserrato (Sardenya) al lluitador local Mazza, que era favorit. Un portent cop de genoll al cap del seu rival durant el primer assalt va tancar la disputa.

Barrull, esquerra, amb Mazza (Foto: SRK Fight Club)

El lluitador de muay thai del Soleràs Roger Barrull va guanyar el dissabte 20 d’abril el seu tercer combat professional, el primer a l’estranger. Va ser a la població de Monserrato, a Sardenya, contra el nak muay local Federico Mazza, que partia com a favorit perquè ja havia disputat més d’una trentena de combats professionals. Barrull va sorprendre a la concurrència quan gràcies a un potent cop de genoll al cap del rival durant el primer assalt va aconseguir el KO. 

Xavier Oró, encarregat del gimnàs SRK Fight Club i entrenador de Barrull, assenyala que “és una molt bona fita pel Roger”. Com dèiem, la de Sardenya va ser la tercera victòria en combat professional de quatre que n’ha disputat. L’altra va quedar nul·la. 

Barrull havia participat l’estiu passat i aquest hivern en campionats del món de muay thai del Consell Mundial de la Boxa (WBC per les sigles en anglès) en modalitat amateur, fet que suposa, entre d’altres dur més proteccions.  

El mateix cap de setmana, el germà petit de Roger, Albert Barrull també va combatre, en el seu cas, en modalitat amateur. Va ser a Sant Martí Sarroca, en el marc de la vetllada Combat Time IX, i va perdre als punts contra el lluitador Izan Garcia. Tot i la derrota, Oró defensa que “va fer un molt bon combat”.