Ciclisme
- Redacció / Arbeca

Una vuitantena de ciclistes a la cursa d'Arbeca del circuit de BTT dels Consells Esportius

Arbeca s'incorporava aquest any en aquest calendari competitiu. El circuit, exigent per la mescla de camins i senders, va veure molts maillots de l’Escola de Ciclisme Juneda Garrigues.

(Foto: Xavi Minguella)

Arbeca va acollir el diumenge 21 d’abril la sisena prova del circuit de BTT impulsat pels Consells Esportius de les Terres de Lleida, la segona a la comarca després de la cursa del Vilosell el passat dia 6. Segons l’organització hi van participar més de 80 persones entre les vuit categories, cinc d’escolars, de prebenjamí fins a cadet, i tres d’aduls (juvenil, sènior i veterà). 

El circuit era nou per tots els inscrits ja que enguany era la primera vegada que Arbeca hi participava. Segons havia explicat l’alcalde, Sergi Pelegrí, en el moment de presentar-s’hi, "era interessant" tenint en compte "el planter" de ciclistes joves que té el poble. El circuit exigent mesclava camins amb senders més tècnics.

Entre els participants, n’hi va haver força amb el maillot de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues. És el cas de Ramon Falguera, primer classificat sènior masculí; Marc Mesalles, primer i únic júnior masculí; Xavier Mesalles i Quim Miquel, segon i tercer en categoria infantil masculí; i Jasmina Alcántara, plata en infantil femení; Albert Bros i Sergi Verdejo, primer i tercer en la classificació aleví masculí; Jana González, guanyadora en aleví femení; i Laia Ciurana, primera en benjamí femení. També n’hi va haver d’altres que tot i que van competir amb intensitat no van aconseguir places d’honor.