Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall es jugarà la permanència el dissabte a casa

L'equip garriguenc va perdre aquesta setmana contra l'Universidad de Burgos TPF 4 a 1 i està a dos punts del descens. El 4 de maig a les 18 h s’enfrontarà amb l’Alacant TM, el primer equip en zona de baixar, en l’última jornada de lliga.

Marc Duran contra l'Irun Leka Enea (Foto: X.M.)

L’ENoLI Les Borges es troba en la situació més delicada de la seva història recent. El dissabte 4 de maig a les 18 h es jugarà la permanència a la màxima categoria del tennis taula estatal, la Superdivisió, contra l’Alacant TM, un equip que a hores d’ara ocupa posicions de descens, però a només dos punts dels garriguencs. 

L’equip liderat per Marc Duran va empatar contra l’Alacant TM (3 a 3) en el partit de la primera volta, i en aquesta ocasió, en l’última jornada de lliga, només li val un empat o una victòria per assegurar la continuïtat al màxim nivell. Fonts del club informen que estan treballant en un equip “al màxim competitiu possible” per afrontar aquest moment clau. 

La situació del Borges ha estat delicada al llarg de tota la temporada. Les molèsties de Marc Duran i la lesió de llarga durada de Joan Masip han marcat una campanya en què els fitxatges internacionals per substituir Viktor Brodd i per reforçar la plantilla no han aconseguit els resultats esperats. L’ENoLI Les Borges Vall fins i tot va repescar a Brodd i al xinès Gui Chenkai per intentar donar un nou impuls al joc de l’equip de cara a la segona volta. Si bé ho havia aconseguit i s’havia situat en places europees, aquestes últimes jornades han tornat l’equip a llocs de perill. 

El primer equip del CTT Borges va ascendir a Superdivisió la campanya 2004-2005, després d’haver pujat els cursos anteriors a Primera Nacional i a Divisió d’Honor Nacional. Els últims vint anys ha guanyat dues vegades la Superdivisió i quatre cops la Copa del Rei, a més de disputar la Champions i la Europe Cup.