- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges acull el primer Campionat de Catalunya de Hunter Field Target amb vuit inscrits

Aquesta disciplina esportiva simula la caça i els participants disparen a dianes ubicades a diferents distàncies. Entre els inscrits hi havia una dona i un júnior. La competició era classificatòria Campionat d'Espanya de la modalitat.

Un dels participants, preparat per disparar (Foto: X.M.)

Vuit participants van prendre part el diumenge 28 d’abril a les Borges Blanques al primer Campionat de Catalunya de Hunter Field Target, una disciplina esportiva que simula la caça i en què els participants disparen a dianes ubicades a diferents distàncies, en llocs on estarien les diferents espècies cinegètiques.

Entre els inscrits a la prova, que era classificatòria pel Campionat d'Espanya de la modalitat, hi havia una dona i un competidor júnior. Els tiradors competien en dues categories diferents, PCP i Pistó, d'acord amb el tipus de carabina que utilitzaven. Un cop finalitzada l’activitat, la jornada va acabar amb un dinar de germanor dels participants.

El proper 26 de maig, les Borges acollirà de nou, com ja van fer l’any passat, el Campionat de Catalunya de Field Target, una altra disciplina similar, però amb variacions en l’arma, les posicions de tir i la forma de puntuació. Segons expliquen des de la Federació Catalana de Caça, la bona relació de l’entitat i de l’Associació Field Target Ponent amb l’Àrea Privada de Caça de la Societat de Caçadors de les Borges Blanques, a més de l’entorn, és el que va animar a organitzar la nova competició en aquest paratge.