Atletisme, Ciclisme, Tennis taula
- Redacció / Arbeca , Juneda , Les Borges Blanques

Les Garrigues, escenari de tres finals nacionals de competicions dels Consells Esportius

Arbeca, les Borges i Juneda acolliran les finals d'atletisme, tennis taula i BTT. És la primera vegada que la comarca exerceix d'amfitriona de tres finals nacionals d'aquestes característiques.

(Foto: Albert González Farran/ Consells Esportius)

La Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) va presentar el divendres 26 d’abril les finals nacionals d’atletisme, tennis taula i BTT dels Jocs Esportius Escolars que tindran lloc a les pistes d’atletisme d’Arbeca, el Centre de Tecnificació de les Borges i l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues al juny. Aquestes jornades se celebraran els dies 1, 8 i 15 i està previst que acullin centenars d’infants i també competidors adults d’arreu del país. 

Serà la primera vegada que la comarca exerceix d’amfitriona de tres finals nacionals d’aquestes característiques. Juneda ja havia estat designada el 2023 com a seu de la trobada de tancament del circuit de BTT, però un temporal de pluja en va impossibilitar la celebració, que va quedar cancel·lada. 

L’acte de presentació de les finals va comptar amb la presència del president de la UCEC, Jaume Domingo, que va agrair als Consells Esportius de les Terres de Lleida l’esforç i el treball en xarxa perquè són “un exemple d’organització territorial”, que servirà d’exemple a la UCEC en el seu treball de reestructuració interna.

També hi van prendre part la representant territorial de l'Esport a Lleida, Lourdes Ravellat, el president del Consell Comarcal de les Garrigues i alcalde de Juneda Antoni Villas, l’alcalde d’Arbeca, Sergi Pelegrí, el regidor d’Esports de les Borges, Xavi Bueno, l’assessor en Esports de la Diputació de Lleida i alcalde dels Omellons, Jordi Gaya, i el president dels Consells Esportius de les Terres de Lleida, Jordi Sarlé.