Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El Veterans C.F. Borges es complica les semifinals del Torneig Telègrafs

L'equip blanc-i-negre va perdre per la mínima (0 a 1) contra el Veterans Ramon Vilella Bordeta en el partit disputat al Municipal Ramon Espasa. Aquest diumenge al matí jugaran per intentar de capgirar el resultat i passar a la final.  

Alguns dels veterans borgencs, debatent sobre el joc i l'estratègia a seguir (Foto: X.M.)

El Veterans C.F. Borges va perdre el diumenge 28 d’abril a casa contra el Veterans Ramon Vilella Bordeta (0 a 1) a la semifinal del play off per aconseguir el Torneig Telègrafs. Després d’un partit igualat, va ser clau el gol de Sergio Pino al minut 77. Aquest diumenge, els blanc-i-negres visitaran el camp del Bordeta per intentar capgirar el resultat.

En cas de passar a la final, el més probable és que es trobi amb el Veterans Atlètic Segre. L’equip lleidatà va vèncer 1 a 4 en la seva visita al camp del Veterans U.E. Tàrrega. Aquesta temporada, l’Atlètic Segre va ser el conjunt més fort de la competició regular. 

L’any passat, el Veterans C.F. Borges va guanyar la lliga a l’última jornada superant per la mínima el Veterans Atlètic Segre després d’un final de temporada molt igualat. En aquesta ocasió, la final a quatre decidirà el campió.