Motor
- Redacció / Els Torms , La Floresta

Tot a punt a la Floresta pel Trofeu Català de Quad-resistència

La competició compta amb tres proves, totes a les Garrigues. Les properes cites seran el 7 de juliol al circuit dels Torms i, la tercera i última cursa, el 3 de novembre de nou a la Floresta.

Un quad en una trobada social anterior al circuit de la Floresta (Foto: Xavi Minguella)

Falten poques hores per l'inici del Trofeu Català de Quad-resistència que aquest 2024 compta amb tres proves, totes a les Garrigues. La primera, aquest diumenge 12 de maig, serà al circuit Moto Valley de la Floresta, que coordina el Club Esportiu Massoni Sport. L’entitat és també la promotora del campionat juntament amb la Federació Catalana de Motociclisme (FCM).

Jordi Inglés, el responsable de la instal·lació, es mostra molt satisfet de la resposta dels pilots d’aquesta disciplina. Se n’han apuntat 36 de tot Catalunya i de la resta de l’estat.Entre aquests, n'hi ha com a mínim un de garriguenc, el pilot de la Granadella Arnau Moncusí. En el darrer Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat, per posar-ho en comparació, només hi van concórrer 14 pilots. 

Les properes cites seran el 7 de juliol al circuit dels Torms i, la tercera i última cursa, el 3 de novembre de nou a la Floresta. La d'enguany serà una primera passa per valorar si es pot dissenyar una competició més ampla a nivell català.