Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials, preparat per fer història i pujar a Tercera Nacional

El coordinador del club, Roc Jordana, es mostra confiat que poden aconseguir aquesta fita. Els de les Garrigues Històriques han fet una crida a l'afició perquè ompli el pavelló municipal.

(Foto: X.M.)

A dos partits del final de la lliga de Divisió d'Honor, el Baró de Maials de futbol sala es troba en disposició de fer història i pujar a Tercera Nacional, una categoria semiprofessional que ja conté equips de tot l'estat. Els verds són primers amb 51 punts, a un del F.S. Vinyols i a cinc del C.F.S. Tàrrega. Si guanyen el partit del dissabte 11 de maig a casa contra el F.S. Amposta ja podran celebrar l'ascens amb l'afició. A més a més, i tenint en compte que aquell dia s'enfronten els dos equips que el persegueixen, una victòria local i una del Tàrrega els convertiria en campions de la lliga. 

El coordinador del club, Roc Jordana, es mostra confiat que poden aconseguir aquesta fita, "un objectiu molt gran per un poble com és Maials". Seria, amb tota seguretat, l'equip procedent del municipi més petit en aquesta categoria. Jordana diu que "és el moment d'intentar que la pressió i els nervis no afectin", tot i que és "el partit més important" del club maialenc. En aquesta mateixa línia, es mostra convençut dels aprenentatges de la temporada passada, quan tot i arribar a ocupar la primera posició de Divisió d'Honor, l'equip es va desinflar i no va poder optar al que ara tenen a l'abast de les mans. 

El partit serà demà a les 15 h. Els de les Garrigues Històriques han fet una crida a l’afició perquè ompli el pavelló municipal.