Pàdel
- Redacció / Juneda

L'equip ponentí coordinat pel Pàdel Juneda es classifica pel Campionat d'Espanya

Després de guanyar la primera ronda per 4 a 1 contra el Club Pàdel Barcino, el dissabte 11 de maig es van imposar a les representants del Club de Tennis Tarragona pel mateix resultat. L’equip compta amb mitja dotzena de jugadores del Juneda. 

Cárdenas amb Mariona Font i Magda Aubets (Foto: I.C.)

L’equip “Som Lleida” coordinat pel club Pàdel Juneda i que reuneix una vintena de jugadores d’arreu de Ponent, es va classificar aquest cap de setmana pel Campionat d’Espanya per equips de 3a. El conjunt havia guanyat el partit corresponent a la primera ronda per 4 a 1 al Club Pàdel Barcino i el dissabte 11 es va imposar a les jugadores del Club de Tennis Tarragona pel mateix resultat, 4 a 1, al partit de la segona ronda.

Així doncs, entre el 7 i 9 de juny aquesta selecció lleidatana jugarà al Campionat d’Espanya per equips de 3a que tindrà lloc a Mèrida (Extremadura). Les integrants, que tenen entre 18 i 56 anys, provenen del CN Lleida, del WAPS de Torrefarrera, del Club Tennis Urgell de Lleida, del Pàdel Indoor de Lleida, del Club Esportiu Mas Duran de Cervera, del Club Indoor Guissona i de l’Urban Sport La Seu, a més del Pàdel Juneda. D’aquest últim hi ha mitja dotzena de palistes i l’entrenador i coordinador, Isaac Cárdenas.     

Cárdenas es mostra satisfet dels resultats i diu que “era l’objectiu” i el que esperava. A més, explica que tot i que les jugadores no han pogut entrenar totes juntes, a partir de l’anàlisi de les rivals trien quina és la millor combinació del seu equip. Això pot fer que dues jugadores de dos clubs diferents facin parella, segons l’equip al qual s’enfrontin. Cárdenas també assenyala que ara afronten el repte de trobar patrocinadors de cara al Campionat d’Espanya.