Futbol
- Redacció / Juneda

Nova victòria del C.F. Juneda, que ja és tercer a Segona Catalana

Els rojos encadenen set partits guanyats consecutius i s'enganxen a la lluita pel títol tot aprofitant que el rival directe fins ara, l'U.E. Guissona, té un calendari més complicat.

Els rojos estan a quatre punts del líder després del 2 a 4 contra l'Alcarràs. (Foto: X.M.)

Els rojos encadenen set partits consecutius guanyats i s'enganxen a la lluita pel títol ja que estan a quatre punts del primer. A més a més, aprofiten que el rival directe fins ara, l'U.E. Guissona, té un calendari més complicat.

C.F. Balaguer, 65 punts; C.A. Alpicat, 63 punts; C.F. Juneda, 61 punts; U.E. Guissona, 58 punts; F.C. Alcarràs, 53 punts. Dotze punts separen els cinc primers classificats de Segona Catalana, entre els quals el C.F. Juneda, que feia anys que no aconseguia una posició tan bona tan a prop del final de la temporada.

El dissabte 11 de maig van guanyar 2 a 4 al camp de l’Alcarràs després de remuntar els dos gols dels locals, van distanciar aquest rival directe i van superar la U.E. Guissona, amb qui estaven empatats a punts. Els propers quatre partits, un total de 12 punts, acabaran de decidir el guanyador del campionat, que pujarà directe a Primera, a més del segon i tercer, que disputaran el play off d'ascens. Tot és possible pels rojos, que tot i alguns alts i baixos durant la campanya han aconseguit fer-se un lloc al grup capdavanter i que ara estan a només quatre punts del liderat.

El president de l'entitat, Albert Roca, assenyalava la setmana passada pel SomEsports 64 que portaven una ratxa de sis partits guanyats molt positiva. A la primera volta van arribar a encadenar set victòries consecutives i amb el resultat contra l’Alcarràs ja l’han igualat. El principal objectiu pel president és “accedir a les places de play-off".

En aquests moments s’hi troben i s’esforçaran per tractar de millorar-la, si és possible, la tercera posició. A més a més, també volen treure partit del fet que la U.E. Guissona, que els segueix en el quart lloc, afronta un calendari més complicat en aquesta part final del campionat.