Atletisme, Ciclisme
- Redacció / Castelldans

Últims dies per inscriure's a la Garrigues Bike i la Trail Garrigues

El 8 de juny tindrà lloc el doble esdeveniment organitzat pel Club Esportiu Castelldans. A més de la prova ciclista de BTT, inclosa al calendari de la Federació, enguany també han impulsat una activitat de trail amb dos recorreguts.

(Foto: Jordi Santacana/Garrigues Bike)

El Club Esportiu Castelldans continua fent gala de l’esforç organitzador i està a poques setmanes d’una nova edició d’una de les seves cites esportives anuals, la cursa de BTT Garrigues Bike, que se celebrarà el 8 de juny. L’activitat comptarà amb dos recorreguts, un de 130 km i 2.900 metres de desnivell positiu inclòs en el Campionat de Catalunya d’Ultramarató de la Federació Catalana de Ciclisme, i un de 80 km i 1.400 metres de desnivell positiu.

En el moment d’escriure aquestes línies la competició ja compta amb més de 150 inscrits i es dirigeix cap als 200, que l’any passat va assolir i superar.  

Entre els punts forts de la cursa hi ha els corriols recuperats per l’entitat promotora. Entre aquests, hi ha un enllaçat de senders que és el més llarg de la comarca, de prop de 20 km, a més d’un dels de major longitud del país. 

A més a més, el C.E. Castelldans es va proposar dur a terme en la mateixa data, el 8 de juny, una cursa de muntanya, la Trail Garrigues, per a la qual han dissenyat dos circuits, ‘Lo Timorell’ de 7,5 km i 150 metres de desnivell positiu, i el ‘Llengua de serp’ de 14 km i 400 metres de desnivell positiu. Aquesta activitat compta en aquests moments amb una vintena d’inscrits.

Les inscripcions per l’activitat ciclista tanquen finalitzen el diumenge 2 de juny. Les de la Trail Garrigues acabaran el 5 de juny.