Escacs
- Redacció / Sunyer

Sunyer acull el Campionat d'escacs ràpids individuals de Lleida

La matinal d’escacs va tenir lloc el diumenge 26 de maig a la Sala de Ball. Hi van prendre part 44 jugadors adults d’una desena de clubs de Ponent i el Pirineu. El guanyador va ser Jaume Ribera, del C.E. Mollerussa.

(Foto: Xavi Minguella)

La Sala de Ball de Sunyer va acollir el diumenge 26 de maig el Campionat de partides ràpides individuals d’escacs de la província de Lleida per aquest 2024, organitzat per la delegació en aquesta demarcació de la Federació Catalana d’Escacs.

L’activitat va comptar amb 44 inscrits procedents d’una desena de clubs de Ponent i el Pirineu, entre els quals el C.E. Mollerussa, el C.E. Lleida, el C.E. Tàrrega o el C.E. la Seu d’Urgell. No hi va haver cap representant del C.E. Juneda. Els infants, joves i adults que van prendre part en la competició, ho van fer tots en el mateix grup.   

Un cop finalitzades les vuit rondes que es van jugar, el vencedor absolut del torneig va ser Jaume Ribera, del C.E. Mollerussa, amb una puntuació de 6,5. Tot i així, l’organització va reconèixer una quinzena de jugadors. 

El proper diumenge 16 de juny, Sunyer tornarà a acollir un Campionat d’escacs provincial de Lleida. En aquesta ocasió, es tractarà de partides llampec, de nou en modalitat individual.