Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Una vuitantena d'inscrits a la final de tennis taula dels JEEC a les Borges

A més de la modalitat individual també es jugarà una fase final de dobles, amb 24 equips de diferents categories formats entre els mateixos inscrits. La de tennis taula serà la primera de les tres finals dels JEEC d’aquest juny a les Garrigues. 

Foto final de participants premiats l'any passat (Foto: C. Joventut Ullecona Tennis Taula)

Una vuitantena d’infants i joves es reuniran el dissabte 1 de juny al Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques per disputar la Final Nacional d’aquesta disciplina dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Les Borges ja ha acollit en diverses ocasions aquesta fase final. El 2023 hi va haver una xifra lleugerament superior de palistes. 

Per categories, competiran 22 palistes de categoria benjamí, 25 de categoria aleví, 19 de categoria infantil, 12 de categoria cadet, i 3 de categoria juvenil. En paral·lel a la modalitat individual també es disputarà la final de dobles. En aquest cas, seran 24 els equips de les diferents categories que s’han fomat entre els mateixos inscrits.

La de tennis taula és la primera final nacional dels JEEC que tindrà lloc a les Garrigues aquest juny. El diumenge 9, les pistes municipals d’Arbeca acolliran la final d’atletisme i, el dissabte 15, la final de ciclisme es durà a terme al circuit de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues.