Futbol
- Redacció / Juneda

El C.F. Juneda es confirma com a equip de promoció d'ascens

Jugadors i afició celebrant que maticament s'havien garantit jugar el play off d'ascens (Foto: Xavi Minguella)

Els rojos van guanyar el diumenge a la U.E. Guissona (3 a 1) i es a afermar a la tercera plaça del campionat, que li permetrà jugar el play off per pujar a Primera Catalana. El dissabte visitarà la Seu d'Urgell per l'últim partit de la competició regular.

El C.F. Juneda va guanyar el diumenge 2 de juny el partit de la 33a jornada de Segona Catalana, 3 a 1 contra la U.E. Guissona un rival directe per les aspiracions dels rojos a jugar els partits de la promoció d’ascens a Primera Catalana. Els segarrencs es van avançar al primer quart d’hora de joc, però els locals van aconseguir empatar poc abans de la mitja part i van acabar capgirant el resultat al principi de la segona i amb un tercer gol a quinze minuts del final.

Amb aquest resultat, el Juneda va confirmar la tercera plaça del campionat, a tres punts del C.A. Alpicat i a set del C.F. Balaguer. A més, va distanciar el Guissona a sis punts. El F.C. Alcarràs va aprofitar-ho per avançar els segarrencs i posar-se quart, a cinc punts dels rojos, però sense possibilitats reals d’atrapar-los a manca d’un partit.

El dissabte 8, a l’últim partit de lliga, els junedencs visitaran la Seu d’Urgell en l’últim partit de la lliga regular.