Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall revalida el campionat de Catalunya

Aquest triomf va suposar el 13è en el palmarès de l’entitat, fet que li va permetre igualar una entitat històrica com el barceloní Club de 7 a 9, i sumar el tercer campionat consecutiu després dels obtinguts el 2022 i el 2023. 

Duran, Masip i Tauler aixecant el trofeu (Foto: FCTT)

L’ENoLI les Borges Vall es va proclamar aquest cap de setmana a Bàscara (Girona), campió de Catalunya absolut per equips després de vèncer en la final al CN Sabadell per 3 a 1. Aquest triomf va suposar el 13è en el palmarès de l’entitat, fet que li va permetre igualar una entitat històrica com el barceloní Club de 7 a 9, i sumar el tercer campionat consecutiu després dels obtinguts el 2022 i el 2023. 

La victòria per equips va anar acompanyada de cinc podis més en altres categories. En la categoria individual masculina, les dues primeres posicions les van ocupar jugadors del CTT Borges. El guanyador va ser Joan Masip, seguit de Norbert Tauler. En dobles masculins, la primera posició va ser pel jugador del Borges Cesc Carrera fent parella amb Luca Khidasheli del Sabadell, i la segona posició va ser per la parella Masip-Tauler.

Per finalitzar en dobles mixtes, Norbert Tauler va pujar al primer lloc del podi fent parella amb Elvira Rad del CTT Ganxets de Reus.

Planificant la campanya 2024/2025

El CTT Borges ja està treballant per confeccionar la plantilla del primer equip per la temporada vinent a la divisió d'honor. El club té com a objectiu formar un equip amb garanties per tornar a la Superdivisió la temporada següent. Per aquest motiu, ja ha arribat amb un acord amb Marc Duran i Joan Masip per continuar vestint la samarreta del Borges. El club intentarà tancar durant les properes setmanes l’equip definitiu. 

Final Nacional dels JEEC

Les Borges Blanques va acollir aquest mateix cap de setmana la Final Nacional de tennis taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). El Centre de Tecnificació de les Borges va acollir una vuitantena de participants de les diferents categories d’edat. Una desena de jugadors del club amfitrió van aconseguir medalles tant en modaliat individual com en dobles.