Futbol
- Redacció / L'Albi

El C.F. l'Albi perd (2 a 1) la final del Trofeu Memorial Pepito Esteve

Els blaugranes tanquen una temporada de bones sensacions i resultats amb un final agredolç, en el partit contra el C.F. Bellpuig, l’equip ponentí que havia quedat segon classificat a l'altre grup de la demarcació de Tercera Catalana.

Acció d'un partit d'aquesta temporada (Foto: X.M.)

El C.F. l’Albi va perdre la tarda del dissabte la final del Trofeu Memorial Pepito Esteve, una competició que reuneix els dos equips ponentins de Tercera Catalana que han acabat en segona posició al seu respectiu grup (el 14 i el 15). Els blaugranes van ser derrotats pel C.F. Bellpuig per 2 a 1, tot i que s’havien avançat en el marcador al minut 10.

Els de l’Urgell, però, van empatar a pocs minuts de finalitzar la primera part i van completar la remuntada amb un gol al minut 58. Tot i que l’Albi va recuperar la iniciativa per la necessitat del resultat, no va aconseguir empatar.

El club garriguenc havia mobilitzat una gran quantitat de seguidors fins al Complex Esportiu Antoni Palau de Torrefarrera, amb l’objectiu d’acompanyar l’equip i animar en aquest partit que tancava la temporada. La derrota, descrita com a “amarga” pel club a les xarxes, clou una campanya 2023/2024 en què els blaugranes han commemorat el centenari del club i, a més a més, han recuperat el bon joc després d’unes temporades irregulars, on gairebé baixen.