Patinatge
- Redacció / Les Borges Blanques

Segona posició en xous de Primària del CP Borges a la final dels Jocs Escolars

La prova, organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) reunia els dotze grups amb millors resultats en l'àmbit provincial. Les borgenques havien finalitzat en primera posició a les quatre competicions de les Terres de Lleida.

Les patinadores del CP Borges, amb la copa que les acreditava com a subcampiones (Foto: CP Borges)

El grup Les cuquetes de llum del Club Patí Borges van aconseguir el dissabte 1 de juny a la Seu d’Urgell la segona posició a la final nacional de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) en la competició de xous de Primària. La prova, organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) reunia els dotze grups amb millors resultats en l’àmbit provincial.

El Club Patí Borges va aconseguir 45,80 punts en el seu exercici. El grup xou Rèptils del CP Bisbalenc de la Bisbal d’Empordà, que va ser el guanyador, en va obtenir 46,30. La medalla de bronze va ser pel grup A taula del CP Calldetenes, del municipi homònim d’Osona, amb un resultat de 44,50 punts.  

El CP Borges havia finalitzat en primera posició a les quatre competicions organitzades pels Consells Esportius de les Terres de Lleida, que van tenir lloc a Tàrrega, a les Borges Blanques, a Tremp i a Solsona. 

El proper dissabte 15 de juny tindrà lloc la competició de xous de Secundària i el diumenge 16 serà el torn dels trios i quartets de Primària i Secundària.