- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

El solerassenc Roger Barrull guanya el torneig a quatre del SRK Fight Club

La quarta vetllada del gimnàs de Sarroca va comptar amb deu combats en modalitat amateur, entre els quals el del petit dels Barrull, Albert, que va guanyar als punts, i el del sarroquí Carlos Fernández, que va empatar. 

Barrull, amb el cinturó, l'altre lluitador i els respectius entrenadors (Foto: SRK Fight Club)

El gimnàs de muay thai de Sarroca de Lleida SRK Fight Club va celebrar el dissabte 8 de juny la seva quarta vetllada al municipi, amb deu combats amateurs i un torneig a quatre, en què es va imposar el lluitador del Soleràs Roger Barrull. Barrull, membre del SRK Fight Club, va guanyar per KO a Marc Sabaté (Team Dahbi de Reus) en la semifinal i va véncer amb contundència a Youssef Zarfan (Double Hit de Molins de Rei) a la final. Zarfan venia d’haver superat per un KO a Èric Cases (International Gym de Canovelles) a la seva respectiva semifinal. 

Amb això, Roger Barrull es va alçar amb el cinturó que l’acreditava com a guanyador del torneig a quatre SRK Fight Club 2024. L’impulsor del gimnàs, Xavier Oró, i entrenador del solerassenc, assenyala que el públic va poder veure “quatre competidors amb molt nivell”, d’entre els quals va destacar el seu nak muay, que “està molt fort”. De cara a l’any vinent, i vist l’èxit d’aquest format, explica que tornaran a promoure un nou torneig. 

En el camp dels combats amateurs, dos membres més del SRK Fight Club van pujar al quadrilàter instal·lat a la Sala del Ball de Sarroca. El primer, que a més a més va inaugurar la vetllada, va ser Albert Barrull, el germà petit de Roger, i també amb una trajectòria llarga en aquesta disciplina. Albert Barrull va guanyar als punts contra Sergi García (Team Assasin de Mollet del Vallès). Per la seva part, Carlos Fernández, natural de Sarroca, va empatar en la seva lluita contra Vicente García (Team Dahbi). 

En aquesta ocasió, els nak muays procedient principalment de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també de Lleida, Reus o Vic.