Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

Les veteranes de l'Escola Comarcal, subcampiones a Lleida

L'equip va participar el diumenge en el 1r Torneig Bartolomé Ayora, per a veteraness Ciutat de Lleida, organitzat per la U.E. Bordeta i amb la participació del Barça, el Gironella i el Pere Puig.

Les garriguenques, amb les jugadores del Barça (Foto: Vet. E.C.F.G.)

L’equip de veteranes de l’Escola Comarcal de Futbol de les Garrigues va aconseguir el diumenge la segona posició del 1r Torneig de Veteranes Ciutat de Lleida Bartolomé Ayora impulsat per la U.E. Bordeta. Els equips participants eren cinc: l’Agrupacio de Jugadores FCB femení, les del C.F.A. Gironella (Berguedà), les del C.F. Pare Ignasi Puig (Bages), a més de les amfitriones i les garriguenques. La competició es va celebrar durant el matí i la va guanyar el Barça. 

El torneig estava ideat en format lligueta, i tots els conjunts jugaven contra els altres. Les garriguenques van guanyar dos dels partits, contra el Gironella per 6 a 0 i contra el Pare Ignasi Puig per 1 a 0, i en van empatar dos més, davant del Bordeta 0 a 0, i amb el Barça, amb qui van quedar 1 a 1. Aquest últim resultat va donar un impuls moral a les veteranes de l’Escola Comarcal i també va ser el que va permetre que fossin segones. 

Cristina Araque diu que hi anaven “a passar-nos-ho bé” i que poc a poc “va anar sortint”. En aquesta ocasió, eren només 11 jugadores, fet que els limitava més els canvis, però no se’n van ressentir. En el partit contra l’Agrupació de Jugadores del Barça és on apunta que van tancar-se més, i van aprofitar el contracop per empatar. 

El proper dissabte 22 de juny, les veteranes de l’Escola Comarcal de Futbol de les Garrigues faran una rua per les Borges Blanques per celebrar la lliga aconseguida enguany, en la primera temporada de l’equip i també la primera campanya en què ha existit el campionat, sota el paraigües de Lligues Lleida. 

Durant l’estiu, Araque explica que també jugaran algun amistós contra altres equips de veteranes.