Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

El Borges seguirà a Superdivisió per la renúncia d'un altre equip

El San Sebastián de los Reyes, un equip històric de la categoria, no podia continuar a la màxima divisió per manca de pressupost, i va decidir cedir els drets federatius als garriguencs.

(Foto: X.M.)

L’ENoLI Les Borges Vall va comunicar el divendres 14 de juny per sorpresa de tothom que la temporada 2024/2025 continuarà jugant a Superdivisió, la màxima categoria del tennis taula espanyol, malgrat haver descendit al final de la campanya actual. Això serà possible perquè el CTM San Sebastián de los Reyes renuncia a continuar jugant al màxim nivell per manca de pressupost suficient per afrontar les despeses d’un equip a aquesta categoria. 

Davant d’aquest fet, van oferir els drets federatius del seu equip a Superdivisió al CTT Borges, que ja treballava per afrontar la temporada a Divisió d’Honor. El dimecres 13 de juny, el president de l’entitat garriguenca, Enric Vall, es va desplaçar a San Sebastián de los Reyes per formalitzar l’acord entre els clubs. L’equip madrileny va expressar en un comunicat recent a les xarxes socials que sentien que “la nostra plaça queda en les millors mans possibles”.  

Per altra banda, des del CTT Borges es va assenyalar aquest acord i el retorn a Superdivisió com un “miracle”. Així mateix, també van explicar que l’oferiment de la plaça per part dels madrilenys havia sigut una sorpresa pels borgencs, que no la van voler desaprofitar. El club ja havia confirmat a Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler, la tripleta catalana de la temporada passada, com els integrants principals de la plantilla, als quals se sumarà Cesc Carrera. El club també buscarà reforçar l’equip amb algun jugador estranger. 

Dediquen el Centre de Tecnificació a Enric Vall

Coincidint amb la commemoració dels 10 anys de la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques, l’Ajuntament va decidir renombrar l’equipament com a Centre de Tecnificació Tennis Taula Enric Vall, en honor al president del CTT Borges i un dels principals impulsors del projecte. L’acte va coincidir amb el 70è aniversari d’Enric Vall, qui va rebre la sorpresa amb emoció.