Motor
- Redacció / Les Borges Blanques

Exhibició d'Alex Pifarré a la 17a Trobada Motera de les Borges

Pifarré, és actualment sisè al Campionat de Catalunya de Trial Open. La temporada passada va ser campió de Catalunya Open subcampió en el circuit infantil i cinquè al Campionat d'Espanya.

(Foto: Aj. les Borges Blanques)

Les Borges Blanques va acollir el diumenge la 17a Trobada Motera organitzada pels Motads Fot-li Gastoooo! amb la participació de 400 motos i més de 500 esmorzars servits, a més d’altres activitats i un dinar de germanor al Pavelló de l’Oli per tancar la matinal de motor i de companyerisme motard.   

Un dels moments més destacats de la jornada va ser l’exhibició del jove pilot de trial local Àlex Pifarré, que va demostrar les seves habilitats en un circuit fet de barreres de ciment New Jersey i contenidors metàlics davant del Pavelló. Pifarré, és actualment sisè al Campionat de Catalunya de Trial Open. La temporada passada va ser campió de Catalunya Open subcampió en el circuit infantil i cinquè al Campionat d’Espanya, fet que li va valdre per ser seleccionat com el millor esportista de les Borges a la XXXIII Festa de l’Esport del passat abril.