Futbol
- Redacció / Juneda

C.F. Juneda: 90 minuts clau per ser nou equip de Primera

Els rojos van empatar 1 a 1 el diumenge en el partit d’anada del play off d’ascens contra el C.A. Alpicat. El dissabte es desplaçaran al Segrià amb l’objectiu de superar el rival, pujar i retrobar el C.F. Borges, el gran derbi garriguenc. 

L'afició junedenca, seguint el partit amb màxima atenció (Foto: Xavi Minguella)

El C.F. Juneda va empatar 1 a 1 el passat diumenge a casa contra el C.A. Alpicat en el partit d’anada del play-off d’ascens a Primera Catalana. Els rojos es van avançar al marcador però els del Segrià van igualar el resultat abans que acabés la primera part, i ja no es va moure durant la resta del matx. 

El dissabte, els junedencs es desplaçaran fins al Segrià per al partit de tornada amb l'objectiu de superar el rival, pujar i, a la vegada, retrobar el C.F. Borges pel reprendre el derbi garriguenc. El president del Juneda, Albert Roca, creu que "tant si es puja com si no, la temporada és històrica" i posa en valor l'equip amb molts jugadors del poble i el suport de l'afició.

El dia 16, el club va mobilitzar més d'un centenar de veïns en un vermut i dinar previs al partit, i la graderia lluïa de color roig. De cara al diumenge, el club ha demanat a l’afició que els acompanyi a Alpicat per-los donar suport.