Pàdel
- Castelldans

Castelldans acaba la instal·lació de la pista de pàdel

Ja són set els pobles de la comarca on es pot practicar aquest esport en auge.

(foto: Aj. Castelldans)

A falta d’acabar la il·luminació, l’Ajuntament de Castelldans ha finalitzat aquest dilluns, dia 24, els treballs d'instal·lació de la nova pista de pàdel al pavelló municipal, que van començar divendres. Tal com explicàvem al número 484 de SomGarrigues, la pista forma part del projecte lúdico-esportiu en aquest indret, pressupostat en 17.958 euros, que es complementarà amb uns vestuaris, cistelles de bàsquet, taules de tennis taula, màquines recreatives, servei de bar musical i espai wi-fi.

La pista serà d’ús municipal, gestionada conjuntament per l'Ajuntament i una junta formada per un grup de joves del municipi. La inversió inicial és plenament municipal i es preveu finançar-se a través de les quotes dels socis. L'alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, creu que “aquest nou equipament fomentarà les relacions entre els ciutadans i l'arrelament del jovent al poble. El pàdel és l'esport de moda entre gent de totes les edats, per la facilitat del joc i el seu cost poc elevat”, diu.

Més endavant, el consistori preveu instal·lar també aparells de gimnàs, un rocòdrom, espai infantil i diferents espais de reunió per les associacions del poble. Durant aquesta setmana s'ofereix la possibilitat de fer ús de la pista de manera gratuïta i el dissabte 28, a les 9 del vespre, es farà la inauguració i presentació del projecte.

Amb Castelldans són set els pobles de la comarca que tenen pista de pàdel. Se suma a les de les Borges, Juneda, Arbeca, l’Albi, Cervià i Puiggròs. D’aquests, quatre tenen equips federats que competeixen a les diferents lligues provincials.