Futbol
- Les Borges Blanques

El Borges de veterans ja és campió virtual

La victòria d'ahir contra el Gardeny i la derrota del seu perseguidor immediat donen als garriguencs matemàticament el títol de Segona del Torneig Telègrafs.

(foto: J. Reñé)

Tot estava més que encarrilat i era qüestió de poc temps que el Borges de veterans de futbol cantés l’aliró de lliga de la Segona divisió del Torneig Telègrafs. Finalment, ho va fer ahir diumenge, al camp del Gardeny i Llívia, on va véncer per 0-6. El resultat, combinat amb la derrota (2-3) del Soses a casa contra l’Alcoletge, deixa els dos primers equips de la taula a una distància de 16 punts a quatre jornades del final, de manera que els garriguencs ja són matemàticament campions de la categoria.

La notícia arriba tot just una jornada després que el Borges s’assegurés l’ascens a Primera. I és que els números de la temporada no podien portar a cap altre final. Només una derrota i cap empat en els 21 partits jugats, l’equip més golejador i el menys golejat i el pichichi de la lliga, Albert Botam, entre les files, amb 37 gols en 19 partits disputats.