Ciclisme
- Cervià de les Garrigues

Anul·lada la prova de descens de Cervià

Puntuable per la Copa Catalana, s'havia de fer el 20 d'octubre. Ja es va ajornar a l'abril per la coincidència amb les eleccions.

(foto: Xavi Minguella)

La prova de descens que es feia cada any a Cervià de les Garrigues i que tenia prevista la pròxima edició el 20 d'octubre ha quedat anul·lada. Tant l’organització de la prova, la Penya Ciclista Colomina, com la Federació Catalana de Ciclisme, havien manifestat inicialment que la decisió s’havia pres degut a “problemes en la cessió dels terrenys” per part dels propietaris. Aquests, però, neguen que sigui així, “al contrari, ho autoritzem rotundament, i ens agrada que es faci perquè dinamitza el poble”, expliquen.

La prova era puntuable per la Copa Catalana de descens i, per tant, desapareix del calendari d’aquesta competició federativa. La Copa es tancarà amb la prova de Vallnord el 15 de setembre, on es coronaran els campions de les diferents categories.

La cursa ja es va haver d’anul·lar en la primera data, prevista per finals d’abril. En aquella ocasió, l’organització va considerar que la coincidència amb les eleccions espanyols del 29 d’abril era un obstacle i la va traslladar a l’octubre, quan finalment tampoc serà possible.