Atletisme
- Juneda , Les Borges Blanques , Torregrossa

Borges, Juneda i Torregrossa van al campionat de Catalunya de grups xou

El Club Patí Borges obté la primera plaça en júnior al Territorial celebrat a Alguaire, el Club Patí Torregrossa la primera en promoció júnior i el Club Patinatge Juneda la primera en categoria petits.

El grup borgenc campió de la categoria júnior. FOTO: Joan Manel Puig

El 22 i 23 de febrer té lloc a Lleida el campionat de Catalunya de grups xou de patinatge artístic amb àmplia representació garriguenca. Els clubs de les Borges, Juneda i Torregrossa van guanyar-se la plaça al situar els seus equips en la primera posició de diferents categories al campionat territorial que va tenir lloc uns dies abans, el 9 de febrer, a Alguaire.

En categoria júnior, les borgenques entrenades per Anna-Júlia Puy i Laura Garcia es van imposar a les amfitriones; en júnior de promoció va ser el club de Torregrossa, on precisament patina Puy, el que va aconseguir el primer lloc, mentre que el tercer va ser per al Juneda; i en categoria petits la victòria va ser pel Club Patinatge Artístic Juneda. Excepcionalment, el campionat de Catalunya es tornarà a fer a Lleida, on ja es va celebrar el 2019, perquè el pavelló de Girona on s'havia de fer va quedar malmès per les inundacions. La competència per tenir plaça al campionat d'Espanya serà dura, ja que el nombre i la qualitat de clubs catalans, a diferència d'altres llocs, és molt més elevat.