Bàsquet
- Llardecans

La llardecanenca Anna Prim fitxa per l'equip universitari de Colorado

El curs que ve començarà els estudis als Estats Units, que compaginarà amb el bàsquet de la màxima lliga universitària.

La jugadora de bàsquet Anna Prim, originària de Llardecans, jugarà la temporada que ve amb l’equip de la University of Colorado State, dels Estats Units. Prim, que ara té 17 anys, va rebre l’oferta d’una beca per compaginar l’activitat esportiva i els estudis acadèmics en aquest centre, on encara no ha triat la carrera que hi cursarà a partir del curs que ve “però probablement em decanti per Comerç Internacional”, explica.

La jugadora, que es va iniciar de petita al Club Bàsquet Lleida, viu des dels 14 anys a la residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, on forma part de l’equip Segle XXI, un projecte de formació esportiva d’alt rendiment que comparteix amb les altres jugadores de la selecció espanyola sub-17, de la que és integrant.

Per Prim, el salt als Estats Units “és una oportunitat única, tant pels estudis i l’idioma com per seguir creixent com a jugadora”, diu. “L’experiència d’altres companyes que ho han fet és molt bona i estic molt il·lusionada per poder anar-hi i viure-ho”, afirma.