Ciclisme
- Torregrossa

Organitzen un repte ciclista per recordar la figura del ciclista de Torregrossa Modest Capell

Es tracta de completar dos trams específics a Sant Bartomeu del Grau (Osona) i al Portet dels Omells de Na Gaia (Urgell).

Capell, amb el maillot de líder de la Copa Critèrium a Juneda, l'any 2018. FOTO: Xavi Minguella

Demà, 8 d'abril, el ciclista tde Torregrossa Modest Capell hauria complert vint-i-cinc anys si el dia 3 d'octubre del 2019, no hagués ocorregut un fatal accident quan entrenava a la carretera entre Santa Pau i Mieres, a la comarca de la Garrotxa, que va segar-li la vida i una prometedora carrera al món del ciclisme català.

Per tal de commemorar l'efemèride del seu naixement, companys de Capell, organitzadors de la cursa Gran Clàssica Modest Capell, han organitzat recentment una "xallenge" o repte ciclista que consisteix a anar a pedalejar en dos trams específics a Sant Bartomeu del Grau (Osona) i al Portet dels Omells de Na Gaia (Urgell).

Els organitzadors demanen que els participants es facin fotos mentre completen el recorregut, per penjar-lesa les xarxes socials, tot etiquetant el perfil @granclassicamodestcapell i el hashtag #RideForModest. A més, poden pujar a la xarxa el temps específic que ha tardat a completar el recorregut.

Els tres primers de cada segment (classificació masculina i femenina) s'emportaran com a premi un bidó personalitzat, amb la imatge de Capell i el lema Ride For Modest. Els participants tenen temps fins a l'11 d'abril per participar de la iniciativa.