Ciclisme
- Cervià de les Garrigues

Oriol Muntanyola competeix al Tour de Panamà amb l'equip Controlpack-Badia

El ciclista de Cervià ha aconseguit la 37a posició en categoria sub-23 i el 8è lloc per equips després de recórrer les carreteres de Panamà durant sis dies de competició

Oriol Muntanyola, de Cervià, és ciclista sub-23 de l'equip Controlpack-Badia de La Sénia. FOTO: FEPACI

El ciclista de Cervià Oriol Muntanyola ja ha tornat a Les Garrigues després de viatjar fins a l’Amèrica central per participar en el Tour de Panamà amb l'equip Controlpack-Badia, un dels equips estrangers convidats per la Federación Panameña de Ciclismo. La competició de sis etapes va començar el dimarts 24 i va finalitzar el diumenge 29 d'agost amb un total de 260 ciclistes nacionals i internacionals.

Muntanyola assegura que "he tingut molt bones sensacions durant tota la setmana del Tour i, per descomptat, l'experiència ha estat molt enriquidora". Malgrat aconseguir la 37a posició en categoria sub-23 i el 8è lloc per equips, el ciclista de Cervià lamenta haver perdut el top20 en la cinquena etapa per una avaria mecànica que gairebé el deixa fora de joc.

Per altra banda, el podrem veure competint a les proves de l’Open Lleida BTT, que es disputaran el 4 de setembre a Almenara, el 2 d’octubre a Les Avellanes, el 12 d’octubre a Tartareu i el 16 d’octubre a Corbins.