- Torrebesses

Torrebesses celebra la III Caminada contra el Càncer de l'AECC

El recorregut d'11 quilòmetres pel terme de Torrebesses visita la pedra seca de la localitat, una tècnica reconeguda per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat

Els diners recaptats per Torrebesses en Marxa es destinen íntegrament a l'AECC Lleida

El diumenge 19 de setembre tindrà lloc la 3a edició de la caminada solidària contra el càncer Torrebesses en Marxa, que promou l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La sortida està prevista per a les 10.00 hores davant el Centre d'Interpretació de la Pedra Seca, a la Plaça Vileta. 

La ruta d’11 quilòmetres pel terme de Torrebesses permet conèixer les construccions de pedra seca de la localitat. El novembre de 2020, la pedra seca va ser reconeguda com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO. Les inscripcions per poder participar en la caminada ja són obertes, 10 € per adults i 5 € per infants, i segons informa l’organització, s'obsequiarà a tots els participants amb una motxilla amb avituallament per la caminada.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l'AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des d'atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives i orientació, suport i recerca.