BTT
- Cervià de les Garrigues , Juneda , Les Borges Blanques

Juneda recupera la tradicional marxa de BTT Transbessons

La suspensió de les quatre proves de la Xallenge Garrigues BTT fa que sigui la Transbessons qui tanca la temporada 'betetera' de la comarca

La Transbessons de Juneda forma part del calendari de la Xallengue Garrigues BTT. FOTO: Arxiu

El Club Ciclista Colla la Pedalada, de Juneda, organitza el diumenge 3 d'octubre la 20a edició de la Transbessons, la marxa de BTT més veterana de la comarca. La cita ofereix dos recorreguts, un de 53 km i 900 m de desnivell positiu i un altre de 32 i 600 m D+. La marxa torna a discórrer per l'EIN Bessons, així com pels corriols i pistes dels termes municipals de Juneda, Cervià de les Garrigues i les Borges Blanques. La sortida serà a les 9 del matí des del Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda.

La Transbessons de Juneda és una de les cinc proves de la Xallenge Garrigues de bicicleta tot terreny (BTT), que enguany ha tornat a ser suspesa perquè la resta de competicions han caigut del calendari a causa de la pandèmia. La Terrall Garrigues BTT de les Borges, la BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca, la marxa de la Calç de Tarrés i la Transisquella de l'Albagés hauran d’esperar fins a l’any vinent.