BTT

Pau Domènech, campió sub23 de la Copa Catalana de Marató BTT

El borgenc també ha aconseguit pujar al pòdium en finalitzar en tercer lloc de la categoria sub23 en l'Open Lleida BTT 2021

Pau Domènech competint en la IX edició de la Pedals de Tros. FOTO: Oriol Roca

Pau Domènech ha brillat aquest diumenge 17 d’octubre a Santa Coloma de Queralt en l’última prova de la Copa Catalana de Marató BTT. El borgenc ha participat en la categoria sub23, on ha finalitzat en segona posició darrere de Roger Ferrer Vidal de l’Escola Ciclisme Conca d'Odena.

La IX edició de la Pedals de Tros, organitzada per BTT Queralt, en el seu recorregut llarg de 71 kms i 2150 m de desnivell positiu acumulat, ha posat punt final a l'edició 2021 de la competició que ha permès disputar un total de tres proves. El diumenge 28 de març, La Santa Vall va donar el tret de sortida a la Copa Catalana de Marató BTT 2021 amb un recorregut de 60 kms i 1.700 m D+. Pau Domènech va endur-se la segona posició de la seva respectiva categoria. En la segona prova, celebrada a Porqueres el 19 de setembre, el borgenc no hi va participar. Així doncs, tot i la seva absència en la segona prova puntuable, Domènech ha aconseguit proclamar-se campió sub23 de la Copa Catalana de Marató BTT. 

D’altra banda, el borgenc també ha pujat al pòdium en finalitzar en tercer lloc de la categoria sub23 en l'Open Lleida BTT 2021 després de fer segon i tercer en tres de les quatre proves del calendari. En la segona prova no va participar perquè va coincidir amb la 2a Gran Clàssica Modest Capell, on no va poder finalitzar per problemes mecànics.