BTT

La marxa BTT Terrall - Garrigues 2.0 tornarà dos anys després, el 10 d'abril

El primer cap de setmana amb les inscripcions obertes l'organització ja ha registrat més de seixanta inscrits.

Instants de la Terrall-Garrigues 2018 (Foto: J. Lombardo)

El calendari de marxes ciclistes de muntanya es reactiva de cara a la primavera amb l’anunci de la marxa BTT Terrall - Garrigues 2.0 i l’obertura d’inscripcions.  Després de dos anys afectada per la pandèmia, l’activitat es tornarà a celebrar el 10 d’abril. 

Sebastià Morell, del Club Ciclista de l’Ateneu Garriguenc es mostra satisfet de la resposta que la represa de la cursa ha tingut: “enguany hi ha ganes”. Tenint en compte que no havien pogut celebrar la marxa el 2020 ni el 2021, els organitzadors han ideat un recorregut nou al que van haver de suspendre per l’arribada de la Covid-19. Morell considera que “el recorregut és exigent, com es demana, però molt bonic”. En aquest sentit, s’ascendirà a la clàssica punta dels Bessons, a l'hora que també transitaran cap a la vall de Vinaixa i els seus senders. La marxa comptarà amb dos recorreguts, un de 50km i 1150 metres de desnivell positiu, i un de 30km i 650 metres de desnivell positiu.  

La resposta dels aficionats a la BTT no s’ha fet esperar i el primer cap de setmana amb les inscripcions obertes ja es van registrar més de 60 persones. Per Morell és tot un èxit i afirma que “les sensacions són bones”. Els organitzadors esperen comptar amb xifres de participants similars a les anteriors a la pandèmia, entre els 250 i 300 ciclistes.