Èxit de participació en el retorn de la Marxa Heroica de Fulleda

Prop de 400 persones van prendre la sortida d'algun dels tres recorreguts: dos de temàtics de 10km, i un de 20km que unia els dos anteriors.

Alguns dels participants abans de la sortida (Foto: Marxa Heroica)

Fins a 400 persones van prendre la sortida de la Marxa Heroica de Fulleda el passat diumenge 6 de març. Un “èxit de participació”, apunten els organitzadors, en el retorn d’una activitat que no s’havia pogut celebrar el 2021 a causa de la Covid19. 

D’entre les persones inscrites, 85 van dur a terme el recorregut de 10km dedicat a la Memòria Històrica. En la seva visita als búnquers i trinxeres que formaven part de la línia de defensa republicana durant la Guerra Civil s’hi van trobar fins a sis soldats que recreaven aquell moment. Per altra banda, 138 van prendre part del recorregut de 10km centrat en el bosc fulledenc. Un total de 177 van optar per la ruta Heroica, que unia els dos recorreguts anteriors. 

D’acord als organitzadors, els participants eren provinents de les sis comarques de Ponent, de les províncies catalanes de Barcelona i Tarragona, i d’Osca i Huelva.