Futbol
- Alfés , Les Borges Blanques

El C.F. Borges B s'emporta el duel garriguenc de Quarta Catalana

El C.E. Alfés rebia el líder amb ganes de posar-li difícil, i es va avançar a la primera part. Els borgencs van acabar remuntant i guanyant 1-3.

Co

El C.F. Borges B va guanyar el diumenge 24 el duel garriguenc de Quarta Catalana contra el C.E. Alfés, en un partit que va acabar amb un 1-3 final.

Els de les Garrigues Històriques rebien el líder de la categoria amb ganes de posar-los el partit difícil, i es van avançar ben d’hora al marcador. A la segona part, els borgencs van començar amb major intensitat, van empatar aviat i van acabar capgirant el resultat.

La rivalitat entre els dos clubs garriguencs va fer que en diversos moments la tensió creixés. L’àrbitre va acabar mostrant fins a 10 targetes grogues, 6 per als aufesins i 4 pels borgencs.

Pel C.E. Alfés, el partit també va suposar la lesió al genoll de Nacho Cerdà, que va obligar a mobilitzar una ambulància.