Escacs
- Torregrossa

Cinc escolars garriguencs participen al torneig del Circuit EnroCA'T de Fondarella

L'aleví Gerard Domènec, de l'escola La Bassa de Torregrossa va ser novè de la classificació absoluta. El campionat escolar d'escacs està organitzat conjuntament pel Club d'Escacs de Mollerussa i pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell.

Els infants participants al finalitzar el torneig (C.E.M.))

Cinc escolars procedents de pobles garriguencs van participar el dissabte 30 d’abril al torneig del Circuit EnroCA’T que es va disputar a Fondarella, i del qual van prendre part un total de trenta infants i joves. 

El més ben posicionat en la classificació absoluta va ser l’aleví Gerard Domènec, de l’escola La Bassa de Torregrossa, que va ser nové. Domènec va ser segon en categoria alevina, superat pel guanyador del torneig, Gabriel Mares. 

Joel Recio, 19è absolut i 3r benjamí; Quim Querol, 22è absolut i 7è aleví; Víctor Brufau, 25è i 4t benjamí; i Ivet Roig, 29a i 10a en categoria alevina van completar la participació de les escoles de l’àmbit d’interès informatiu. 

El Circuit EnroCA’T està organitzat conjuntament pel Club d'Escacs de Mollerussa i pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell. El proper torneig tindrà lloc al Palau d’Anglesola el 28 de maig, i serà l’últim del curs.