Escacs
- Les Borges Blanques , Torregrossa

Dos alumnes de l'Escola la Bassa de Torregrossa, campions del Circuit Enroca't organitzat pel Club d'Escacs de Mollerussa i el Consell Esportiu del Pla d'Urgell

El centre de Torregrossa, a més, finalitza sotscampió del Trofeu del Consell Esportiu del Pla d'Urgell per equips en categoria aleví. El Col·legi Montserrat de les Borges va ser tercer classificat per equips en categoria cadet.

Imatge d'arxiu d'una partida celebrada al Torneig de Fondarella (Foto: Consell Esportiu Pla d'Urgell)

Els alumnes de l’Escola la Bassa de Torregrossa Víctor Brufau i Gerard Domènec es van proclamar campions del Circuït EnroCA’T en categories benjamí i aleví, respectivament, després de participar al darrer torneig d’aquesta competició, el dissabte 28 al Palau d’Anglesola.

A més de Brufau i Domènec, van finalitzar en segona posició Joel Recio (benjamí) i Quim Querol (aleví) del mateix centre. L’alumna de l’Escola Manuel Ortíz i Castelló, Ivet Morales, va acabar 8a de la classificació general de categoria alevina. Per la seva banda, Pere Joan Miret, del Col·legi Montserrat de les Borges Blanques va finalitzar segon en categoria cadet. 

L’Escola la Bassa, a més, va finalitzar sotscampiona del Trofeu del Consell Esportiu del Pla d'Urgell per equips en categoria aleví. El Col·legi Montserrat de les Borges va ser tercer classificat per equips en categoria cadet.

El Circuït Enroca’t és una iniciativa del Club d’Escacs de Mollerussa i el Consell Esportiu del Pla d’Urgell.