Motor
- Contingut patrocinat / Bovera , El Soleràs , El Vilosell , La Granadella , La Pobla de Cérvoles

Les Garrigues acolliran dos trams cronometrats del 57è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2022

El 21 d'octubre, els pilots recorreran un tram entre el Vilosell i les Crestes de la Llena. A continuació, repetiran el tram entre el Bovera i el Soleràs del 2021, però en sentit invers. Diverses carreteres de la comarca serviran com a vies d’enllaç.

El 2021, el Coll de Bovera va aplegar molts aficionats al rally (Foto: X.M.)

L’organització del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada ha publicat aquest matí l’itinerari de la prova, que se celebrarà entre el 20 i el 23 d’octubre del 2022. D’acord al recorregut, les carreteres de les Garrigues acolliran dos trams cronometrats.

El divendres 21 d’octubre, els pilots, provinents de l’Urgell, disputaran un primer tram de prop de 12 km entre el Vilosell i les Crestes de la Llena, passant per la Pobla de Cérvoles. A continuació, i després d’un enllaç fins al Soleràs, recorreran el tram “Les Garrigues Altes”, de 21,5 km, que uneix el Soleràs, La Granadella i Bovera. El 2021, els pilots ja van competir en aquest tram cronometrat, però llavors es feia en sentit invers, de Bovera fins al Soleràs.

A més de les seccions cronometrades, en què el trànsit estarà tallat des d’hores abans del pas dels vehicles, diverses carreteres de la comarca serviran com a vies d'enllaç entre els trams cronometrats. En aquestes el trànsit estarà obert i els pilots s’hauran de regir per les normes de circulació existents.