Patinatge
- Contingut patrocinat / Torregrossa

El patinador del CEP Torregrossa David Corbella finalitza 15è al Campionat d'Espanya de patinatge artístic

La prova es va celebrar a Santander entre el 29 de juny i el 2 de juliol. Bona part dels rivals de Corbella procedien de clubs catalans, com el vencedor, Pau Garcia, de l'Artistic Skating Cunit, campió d’Europa sènior el 2021.

David Corbella (centre) amb David Gil, entrenador del CPA Cerdanyola i Anna Júlia Puy, del CEP Torregrossa (Foto: CEP Torregrossa)

Entre el 29 de juny i el 2 de juliol va tenir lloc a Santander el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en categoria sènior. La prova va compatar amb participació garriguenca per la presència del patinador del CEP Torregrossa David Corbella. Corbella, de 20 anys, va competir per segona vegada en aquesta categoria, i va finalitzar 15è.

L’entrenadora del CEP Torregrossa Anna Júlia Puy, destaca el resultat del patinador, que competia contra rivals d’elit com Pau Garcia, de l'Artistic Skating Cunit, campió d'Europa sènior el 2021, i qui va guanyar la prova: “tot i que sabia que era categoria mundial, hi va anar i va fer la seva feina”. 

El de Torregrossa comparteix que després d’un procés de classificació complicat per la presència de més rivals, s’havia marcat l’objectiu de “gaudir al màxim” del Campionat d’Espanya. Així doncs, es mostra satisfet del resultat final. “La posició és la que em pertocava” considera, a més que es mostra satisfet de la puntuació, 85,60 punts, “que no ho havia fet mai”.

Aquest ha estat el segon curs que David Corbella ha entrenat a cavall entre dos clubs, el CEP Torregrossa i el CPA Cerdanyola del Vallès, ja que estudia Física a la Universitat Autònoma de Barcelona.