Ciclisme
- Redacció / Torregrossa

La 3a Gran Clàssica Modest Capell resol el Trofeu Joan Casadevall 2022

El ciclista de l'Hospitalet Sergi Darder es va endur la victòria a l'sprint, i Benjamí Prades, el campionat de Grans Clàssiques. La prova va comptar amb 123 ciclistes i la velocitat mitjana més alta des què es fa la cursa, de 41,98 km/h.

Darder celebra la victòria, lleugerament per davant del gran grup, que els perseguia (Foto: Gran Clàssica Modest Capell/ Raquel Aznar)

La tarda del dissabte 1 d’octubre, Torregrossa va vibrar amb la 3a Gran Clàssica Modest Capell, que tancava i decidia el calendari de Grans Clàssiques - 6è Trofeu Joan Casadevall 2022, i que també puntuava pel rànking RFEC.

El ciclista de l’Hospitalet de Llobregat Sergi Darder (Drone Hopper GS Sport) va guanyar la cursa a l’sprint després de provar-ho repetidament des de l’escapada. Per la seva banda, el líder del campionat, Benjamí Prades (Controlpack), d’Alcanar, va finalitzar 7è i va aconseguir el triomf del 6è Trofeu Joan Casadevall.

La jornada va permetre recordar el ciclista torregrossí Modest Capell tant a l’inici com al final, amb la presència dels familiars en l’entrega de premis als vencedors.

La cursa va comptar amb 123 inscrits, dels quals només 54 van acabar-la. Hi va tenir a veure, entre d’altres, la velocitat mitjana, que va ser la més alta registrada des què es celebra aquesta Gran Clàssica, i que va ser de 41,98 km/h.

Entre els qui van acabar la prova hi va haver dos garriguencs: Julià Pelegrí (CC Torregrossa), que va ser 19è, i Josep Mª Capell (Energianufri-CC Pardinyes), 51è. El borgenc Pau Domènech va tornar a competir per primera vegada després de l’accident al Trofeu Vila de Juneda, però es va retirar per molèsties. Domènech sabia que arribava just a la prova, però també assenyala que “sempre fa gràcia córrer a casa i recordar en Modest”.