Bàsquet
- Redacció / Torregrossa

El C.B. Borges-Garrigues guanya a domicili un derbi tens (41-51)

Els borgencs van agafar distància respecte el C.B. Torregrossa tant al primer com al tercer quart, mentre que en el segon i el tercer, els grocs van saber aguantar els atacs rivals. Els borgencs són vuitens i els torregrossins, catorzens.

Atac del C.B. Borges (Foto: Xavi Minguella)

El dissabte 21 de gener va tenir lloc al Graner de Torregrossa el derbi entre el C.B. Torregrossa i el C.B. Borges Garrigues del C.T. Sènior A. El partit va acumular una dosi de tensió i va acabar amb victòria dels visitants (41-51), que tanquen la primera volta de la lliga en 8a posició, mentre que els locals són catorzens, i antepenúltims.

Els borgencs van agafar distància al marcador tant al primer com al tercer quart (amb resultats de 8-14 i 9-14). Per altra banda, en el segon i en l’últim quart, els torregrossins van reduir la diferència, tot i que sense arribar a ser capaços de capgirar el resultat en cap moment. A més, en una de les enganxades entre jugadors, un dels majors anotadors del Torregrossa va ser explusat.

El coordinador i jugador del C.B. Borges-Garrigues, Arnau Folguera, valora positivament el resultat, tot i que creu que va ser un partit “amb sensacions estranyes”, en què no van acabar de desplegar el joc habitual. En aquest sentit, considera que “el resultat hauria sigut més contundent si haguéssim jugat més concentrats i no haguéssim entrat al seu joc, als atacs i contra-atacs, pèrdues...”.

Per l’entrenador del C.B. Torregrossa, Oriol Farran, “l’arbitratge no va controlar el partit” i “es va embrutar una mica el joc”. Felicita el rival, a qui reconeix el bon joc amb els jugadors més joves, i creu que tot i que van mostrar “una intensitat defensiva més elevada”, deixant el Borges amb 51 punts, “no vam saber aprofitar les ocasions que generàvem”. Farran apunta que el pla per la segona volta és “seguir lluitant per aconseguir resultats positius”.