Futbol
- Redacció / L'Albagés , Torregrossa

L'Albagés estrena samarreta centenària amb una victòria

L'equip blanc-i-blau s'imposa al C.A. Torregrossa després d'un partit amb molts gols que acaba 4-3. Els locals van augmentar distància a la segona part i el Torregrossa ja no va poder igualar el derbi.

Pilota disputada entre els dos equips (Foto: Xavi Minguella)

El C.F. Albagés va voler convertir el partit de la 20a jornada de lliga del passat diumenge 26 de febrer contra el C.A. Torregrossa en una festa del club i pels seguidors.

Abans d’arrencar el matx, el club va presentar una nova samarreta, que s’inspira en la que es feia servir fa 100 anys, el 1923, quan va nàixer el C.F. Albagés. En aquesta acte protocolari hi va participar tant l’alcalde del municipi, Víctor Masip, com la regidora d’esports, Gemma Moreno, a més d’Eduardo Pons, el principal patrocinador.

Tot seguit, es va fer un minut de silenci per una veïna difunta recentment.

El derbi amb el Torregrossa, que va acabar amb un 4-3, va completar la jornada. Els locals es van avançar en el primer quart d’hora de joc, i els visitants van empatar al minut 24. Tres minuts després, l’Albagés va tornar a guanyar distància, però el Torregrossa va aconseguir l’empat gairebé d’immediat.

A la segona part, els locals van fer créixer el marcador fins al 4-2. que els visitants només van poder retallar pocs minuts abans del final. Oscar Gallardo, amb un hat-trick, continua al capdavant de la llista de golejadors de la lliga.