Futbol
- Redacció / Arbeca , Castelldans , L'Albagés , L'Albi , Les Borges Blanques , Torregrossa

Jornada nefasta pels equips de Tercera Catalana

Els sis combinats garriguencs perden o empaten en la 23a jornada de lliga. L'Albi, l'Arbeca i el Castelldans es mantenen entre les últimes places de la competició, mentre que l’Albagés i el Borges empaten a punts a mitja taula. 

Imatge d'arxiu d'un partit entre l'Albagés i el Torregrossa (Foto: X.M.)

Els sis equips garriguencs de futbol que juguen a Tercera Catalana van perdre o empatar els seus respectius partits a la 23a jornada de lliga, en una jornada que els manté entre mitja taula i la part baixa de la classificació. 

L’Albagés i el Borges, els millors classificats en 8è i 9è lloc, no van poder puntuar contra dos equips de la part alta. Els blanc i blaus van perdre 3-0 al camp de l’Almacelles, el tercer classificat. Els blancs, per la seva banda, van perdre 1-0 contra el totpoderós Puigvertenc, que lidera la categoria.

Després de dos partits consecutius guanyats, el Torregrossa va empatar a zero contra el Golmés, situat a la cinquena plaça de la lliga, i que portava una llarga ratxa de partits consecutius guanyats. Actualment, el Torregrossa és 11è. 

A la part baixa de la classificació s’hi troben l’Albi, l’Arbeca i el Castelldans. Tots tres combinats van perdre els seus partits de la 23a jornada. Els primers, contra un Soses que venia d’encadenar tres derrotes i que va trobar en els garriguencs el rival per refer-se i assegurar la quarta plaça. Els segons, contra el Sudanell, últim classificat. El Castelldans, per acabar, també van sortir derrotats, a casa, en la visita del Pardinyes.

Queden onze jornades de lliga per disputar.