EQUIPAMENTS
- Redacció / Aspa

Aspa renovarà els vestidors esportius

El ple de l'ajuntament aprova inicialment una memòria valorada per adequar un espai de cuina i bar i renovar la fontaneria de l'edifici, que dona servei tant a les piscines municipals com a la pista poliesportiva.

En roig, els vestidors de la zona esportiva (Foto: S.G. a partir de I.C.G.C.)

El ple de l’Ajuntament d’Aspa va aprovar de forma inicial el passat 24 de març una memòria valorada per la reforma i adequació de l’espai de cuina i bar i la fontaneria de l’edifici dels vestidors esportius municipals. 

El projecte compta amb un pressupost de 47.804 €, que serviran per renovar unes instal·lacions, que donen servei des de fa anys tant a les piscines municipals com a la pista. Fins ara l’espai de bar de les piscines no comptava amb una cuina. Pel que fa a la fontaneria, era tota de ferro i requeria d’una renovació. Aquestes actuacions comptaven amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida. 

En una primera fase, l’Ajuntament va dur a terme una reforma dels banys i canviadors dels socorristes i va habilitar un bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. L’actuació també comptava amb un ajut de la Diputació.

Segons les previsions de l’ajuntament, les actuacions haurien d’estar finalitzades abans de l’estiu.