- Redacció / Torregrossa

Tanca el gimnàs públic de Torregrossa

El dissabte 29 d'abril va ser l'últim dia d'activitat de l'equipament que el Consell Esportiu del Pla d'Urgell gestionava des del gener del 2022. L’Ajuntament desitja que es reconsideri el tancament, mentre que el Consell rebutja fer declaracions.

Tres usuàries del gimnàs en una sessió d'spinning del mes d'abril (Foto: X.M.)

Un any i quatre mesos després d’obrir les portes, el Gimnàs Torregrossa va tancar el passat dissabte 29 d’abril. El Consell Esportiu del Pla d’Urgell, que n’era el gestor, ho va comunicar al centenar d’usuaris durant la darrera setmana d’abril per mitjà de l’aplicació de missatgeria WhatsApp. 

Des de l’ajuntament del municipi, es va emetre un comunicat el divendres 27, demanant a l’entitat que reconsiderés la decisió de tancament imminent de l’espai, i oferint la seva col·laboració institucional i econòmica per mantenir el Gimnàs Torregrossa en marxa. Seguint amb les paraules del consistori, el Consell Esportiu hauria rebutjat. 

Des del Consell Esportiu del Pla d’Urgell rebutgen fer declaracions sobre aquest assumpte. A principis d’abril, des de l’organisme ja havien comunicat a SomEsports que s’estava reflexionant sobre el futur de l’equipament.