Futbol
- Redacció / Torregrossa

El F.C. Torregrossa cau eliminat al trofeu d'estiu Navetane de Lleida

El club, format per 25 jugadors del poble, d'Arbeca i de Mollerussa migrants i catalans fills de migrants, hi participava per primera vegada. Va perdre a la semifinal contra un dels equips més forts de la competició.   

Quatre dels integrants del F.C. Torregrossa (Foto: X.M.)

El F.C. Torregrossa, un equip de 25 jugadors del poble, d'Arbeca i de Mollerussa migrants i catalans fills de migrants, va quedar eliminat del trofeu Navetane Lleida a les seminifals, jugades el passat cap de setmana. 

Els blanc i blaus van empatar el partit contra l’equip Rio (1-1), un dels més forts de la competició, i van perdre posteriorment als penals per un ajustat 5-4. 

Tot i això, el president i entrenador, Ass Ndiaye, es mostra molt satisfet del paper dels seus jugadors. “Hem arribat fins on ningú esperava” afirma i afegeix que “molta gent ha quedat sorpresa del nostre rendiment”.   

Aquest era el primer estiu que el F.C. Torregrossa jugava el trofeu Navetane Lleida, que agrupa equips amb jugadors d’origen migrant de les comarques de Lleida. En anys anteriors, havien participat en un campionat a Golmès. 

Un cop acabada la lluita per un bon resultat al Navetane Lleida, Ass Ndiaye no descarta jugar algun partit amistós les properes setmanes, “abans que torni a començar la pretemporada”. Una part dels jugadors militen en equips federats com l’Arbeca, el Juneda o el Mollerussa.