Futbol
- Redacció / Torregrossa

El trofeu Navetane Lleida premia el porter i l'entrenador del F.C. Torregrossa

Els organitzadors coincideixen en assenyalar que el conjunt blanc-i-blau va ser l'equip revelació de la competició. Per això, tot i quedar eliminats a les semifinals, se’ls va reconéixer aquestes dues figures. 

Ass Ndiaye (esquerra) i Abdou Karim Jawla (dreta) (Foto: F.C. Torregrossa)

Els organitzadors del torneig d’estiu Navetane Lleida 2023 van premiar el porter del F.C. Torregrossa, Abdou Karim Jawla, i l’entrenador i president de l’equip, Ass Ndiaye, per la seva bona actuació al llarg de la competició. 

En ambdós casos, no es reconeixia només els resultats obtinguts, sinó que els promotors també van tenir en compte l’actitud i protagonisme dels homenatjats durant les setmanes que van participar al campionat. Dethie Diouf, responsable de Navetane Lleida explica que el F.C. Torregrossa va ser “l’equip revelació d’aquest any” i creu que “s’ho mereixien”. 

Sobre el porter Abdou Karim Jawla, Diouf assenyala que més enllà de tenir “un comportament de deu” durant el torneig, “ha parat molt, ha fet coses espectaculars sota la porteria”. Per acabar, considera que és molt jove i pot continuar progressant. 

Preguntat per Ass Ndiaye, l’organitzador recorda que aquest li va dir “que venia a guanyar” el Navetane Lleida 2023 i que, tot i que l’equip va quedar eliminat a les semifinals, ha tingut “un comportament molt bo”.

Chapeau pel Torregrossa”, conclou Diouf, “t’ho dic de veritat”.