Futbol
- Redacció / Puiggròs

Alba Caño renova amb el Barça

La migcampista de Puiggròs, de 19 anys, continuarà com a jugadora del filial. Com ja va passar la temporada 2022/2023, la jugadora podria tenir oportunitats d’entrenar i jugar amb el primer equip. 

Caño amb Jordi Ventura i Markel Zubizarreta (Foto: FCB)

El F.C. Barcelona va informar a finals de juliol de la renovació de la migcampista de Puiggròs Alba Caño com a jugadora del Barça femení B. Caño va signar la continuïtat amb el director esportiu del club, Markel Zubizarreta i el coordinador del futbol formatiu Jordi Ventura. 

La garriguenca inicia així la sisena temporada a les categories inferiors de l’equip blaugrana. A la vegada que manté la fitxa del filial, del qual és la capitana, Caño podria tornar a tenir oportunitats amb el primer equip, com la campanya passada quan va debutar contra el Llevant-les Planes. 

Precisament, Alba Caño va participar la setmana passada dels primers entrenaments de pretemporada del Barça. Ho va fer amb les jugadores del primer equip atès que s’està disputant el Mundial femení d’Austràlia i Nova Zelanda i part de la plantilla encara està amb les seves seleccions.